Aanhangwagens met huif

Aantal gevonden artikelen: 21

Aanhangwagens met een 40 cm of 80 cm hoog huif en zeil. Dit is de meest populaire versie van onze trailers vanwege de grote bruikbaarheid. Alle aanhangwagens hebben een scharnierzijde en een deksel aan de achterzijde. Alle aanhangwagens worden met de courierdienst gelever binnen 5 werkdagen na het plaatsen van een bestelling, samen met een set documenten voor de registratie.

 

Przyczepy ze stelażem

Aanhangwagens met met complete huif

Autoaanhangers met complete huif zijn een van de meest populaire op de weg. Ze zijn vooral populair omdat we ons door de aanschaf van een dergelijke versie van de trailers veel moeite besparen, bijvoorbeeld tijdens een storm of een sneeuwstorm. Het high-frame zeil beschermt niet alleen de getransporteerde goederen tegen regen, zon of sneeuw, maar beschermt ook het transportoppervlak. Deze laatste wordt, in tegenstelling tot de vervoerde goederen, zelfs bij het lossen blootgesteld aan vernietiging. Hoge stelling aanhangwagens lossen dit probleem op door hun vloer in zeer goede staat te brengen en veel langer te laten staan.


Aanhangwagens met huif en zeil

Hoewel de aanhangwagens met complete huif bijna altijd in deze vorm worden gebruikt, is het dekzeilframe zelf een extra element dat indien nodig kan worden verwijderd en gedemonteerd. Ze zijn niet permanent aan de trailer bevestigd en zijn zeer eenvoudig te demonteren, zodat het niet veel tijd kost en slechts met twee sleutels kan worden gedaan.

Bij aanhangwagens met complete huif is de juiste vorm en hoogte van het frame van groot belang. In onze winkel vindt u aanhangwagens met een gevelframe. Dankzij deze vorm vallen regen en sneeuw vrij van de bovenkant van het dekzeil tijdens het rijden. Hoe hoger het frame, hoe groter de weerstand van de lucht, en dus hoe groter de verbranding van de auto die de aanhanger trekt. Verkrijgbaar in UNITRAILER aanhangwagens met een rek van 40 of 80 cm hoog, zodat de aanhanhers niet boven de carrosserie van de meeste auto's uitsteken, waardoor ze bijna niet te zien zijn op de route.

pixel