Aanhanger Lieren

Aantal gevonden artikelen: 33

Manuele lieren voor auto's, quads of andere objecten en machines die op een aanhangwagen of trailer getrokken kunnen worden. Wij bieden handlieren met een staalkabel alsof met een band van producenten AL-KO of KNOTT

Handgeremd lier

Handgeremd lier

Handgeremd lieren zijn zeer nuttig bij het trekken van een auto op een aanhangwagen en het laten zakken van een aanhangwagen. Ze worden meestal gebruikt op vrachtwagens wanneer het te vervoeren voertuig op een aanhangwagen niet zelfstandig kan rijden. Daarom worden manuele lieren van onschatbare waarde wanneer u een auto met een niet-werkende motor wilt laden of wanneer u op een andere manier beschadigd bent die het rijden onmogelijk maakt. Met manuele lieren kunt u de auto of de boot heel licht op de aanhangwagen trekken. Ze worden ook gebruikt om comfortabel boten, pontons en jachten op een boottrailer te trekken. U kunt ze gebruiken om verschillende soorten machines en objecten in te trekken die u wilt vervoeren. De lieren verschillen vooral in hun maximale horizontale trekkracht, die moet worden aangepast aan de objecten die u wilt in- of uittrekken. Veel van hen zijn uitgerust met extra behuizingen die het mechanisme beschermen tegen de weersomstandigheden.

Handlier met staalkabel

Handlieren met staalkabel zijn het meest voorkomende type handlieren. Ze maken gebruik van staalkabels die een zeer hoge sterkte bieden en het mogelijk maken om zeer zware voorwerpen aan te trekken. In onze winkel vindt u lieren die in de fabriek zijn uitgerust met staalkabels en die u zelf kunt kiezen. Bij de keuze van dit type lier is het noodzakelijk rekening te houden met de capaciteit van de trommel. Het touw en de lengte ervan moeten worden gecontroleerd in relatie tot het touw. Het is zeer belangrijk dat ook de haak die aan het uiteinde van de staalkabel is gemonteerd voldoende sterkte heeft. Gerenommeerde lierfabrikanten zoals de Duitse bedrijven AL-KO of KNOTT voegen extra veiligheidsfuncties toe aan hun oplossingen en maken het werken met de lier gemakkelijker. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om een automatische lastdragende rem met een knokkelbescherming of om een keuze uit verschillende verhoudingen.

Handlier met band

Handlieren met band geschikt voor het trekken of trekken van kleinere voertuigen en machines zoals motoren, quads, boten of skelters. De polyester band die het gehele trommeloppervlak vult, zorgt voor een iets comfortabeler trekje. Om met de band aan te trekken, hebben we altijd dezelfde kracht nodig vanwege de gelijkmatige manier van opwinden op de trommel. Lieren met band kunnen dezelfde maximale horizontale trekkracht bieden als kabellieren. Ze zijn niet van metaal, dus u kunt de corrosie volledig vergeten bij gebruik in water of op natte grond. De riemen wrijven zelfs bij zeer intensief gebruik niet door hun speciale geweven constructie. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste lier voor uw behoeften, neem dan contact met ons op en onze experts zullen u adviseren over het optimale product.
pixel