Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Aanhangwagens

Aantal gevonden artikelen: 96

Aanhangwagens met MTM tot 750kg van Unitrailer. Zeer duurzaam - perfect voor huis, tuin of vakantie. Verkrijgbaar in vele uitvoeringen: met huif opzetborden of loofrekken. Aanhangermodellen van verschillende lengtes. Geschikt voor de rijbewijs B categorie. Bestel op de website of telefonisch! Al onze prijzen zijn inclusief BTW !!!

Aanhangwagens

Aanhangwagens met MTM tot 750kg

Een autoaanhangwagen met een DMC tot 750 kg is de beste manier om de transportcapaciteit van uw auto te vergroten. Voor een fractie van de prijs van een grotere auto krijgt u een autoaanhangwagen die veilig goederen of materialen vervoert. Als u op zoek bent naar een autoaanhangwagen weet u waarschijnlijk al waar u hem voor gaat gebruiken. Tijdens het gebruik zult u er zeker nog meer toepassingen voor vinden. Iedereen die ooit een situatie heeft meegemaakt waarin hij in zijn auto geen plaats meer heeft en snel iets moet vervoeren, weet hoe goed het is om een eigen aanhangwagen te hebben.

Een autoaanhangwagen geeft vooral veel zelfstandigheid en comfort. Geplaatst op de achterste plank in de garage of onder het huis is altijd klaar om te werken, en neemt tegelijkertijd zeer weinig ruimte in beslag. Als u een autoaanhangwagen koopt, krijgt u rust en comfort bij grotere aankopen zoals huishoudelijke apparaten, werken in de tuin, of op het perceel of reizen op langere routes. De autoaanhangwagen zal na het eerste gebruik een onvervangbaar hulpmiddel blijken te zijn dat het leven voor u gemakkelijker maakt. Zonder de noodzaak om voortdurend contracten te tekenen in het verhuurbedrijf, zich zorgen te maken over de technische staat van de gebruikte apparatuur of deze op het afgesproken tijdstip te moeten retourneren. Uw eigen trailer heeft veel meer voordelen dan het lenen van een trailer bij een trailerverhuurbedrijf of een gebruikte trailer met een onzekere technische en wettelijke voorwaarde.

 

Lichte autoaanhangwagens - ideaal voor thuis en op kantoor

Lichte aanhangwagens kunnen met een rijbewijs B worden getrokken. De meeste auto's kunnen hun volledige laadpotentieel benutten en bieden meer dan een halve ton laadvermogen. Deze waarde voldoet aan de eisen van de meeste gebruikers die op zoek zijn naar een aanhangwagen. Om legaal met een aanhangwagen te kunnen rijden, moet u de DMC-waarde aanpassen aan uw eigen voertuig. In onze winkel bieden wij aanhangwagens aan met homologatie aangepast aan uw auto, die wij volledig gratis uitgeven.

Lichte aanhangwagens hoeven niet jaarlijks aan een technische keuring te worden onderworpen. Zodra u uw trailer heeft geregistreerd, kunt u deze zonder formaliteiten de weg op rijden. Net als bij elk ander voertuig dat op de weg is toegestaan, moet u, wanneer u met een aanhangwagen reist, in het bezit zijn van een geldige wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. 

 

UNITRAILER autoaanhangwagens - sterkte en betrouwbaarheid

Wij hebben de autoaanhangwagens van het merk UNITRAILER ontworpen met de hoogste normen voor sterkte en gebruiksvriendelijkheid. Elk van onze bagagetrailers kan worden uitgerust met vele opties om aan de individuele behoeften te voldoen. De opties zijn: steunwiel, reservewiel, vlak dekzeil of frame met afdekking.

UNITRAILER autoaanhangers hebben een opengaande achterzijde en een extra steunbalk onder de vloer, die de constructie extra versterkt en verstijft. Wij gebruiken de meest hoogwaardige componenten van gerenommeerde Duitse fabrikanten, die garant staan voor jarenlang probleemloos gebruik. Voor hun productie maken we gebruik van de nieuwste oplossingen die op de markt beschikbaar zijn, namelijk draaibare assen die zorgen voor zeer goede rijomstandigheden en geen springen bij het rijden, zelfs zonder enige belasting. Kunststof spatborden en zink op alle stalen onderdelen beschermen trailers tegen corrosie. We zijn er zeker van dat onze trailers voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, dus geven we op elk van hen een garantie van 2 jaar.


pixel