Privacybeleid

Privacybeleid

Het onderstaande privacybeleid beperkt de regels van verwerking van persoonsgegevens door de webshop U op het internetadres utrailer.nl (hierna te noemen ‘webshop’), geleid door Unitrailer sp. z o.o. met het hoofdkantoor op Budowlana 30, 20-496 Lublin te Polen.


Verwerking van persoonsgegevens
1.    Persoonsgegevens worden beheleid door de administrator, hierna Unitrailer sp. z o. o. met het hoofdkwartier op Budowlana 30, 20-496 Lublin te Polen.
2.    Persoonsgegevens worden door Unitrailer verwerkt voor drie doelen: om de geplaatste in de webshop bestellingen te realiseren, om eventuale klachten te behandelen, om diensten aangeboden via elektronische weg op te leveren met betrekking tot het leiden van klantenaccount van een persoon die van de winkel gebruikt maakt en na de verzending van een extra toestemming om commerciële informatie te verkrijgen.
3.    Degene die eigen persoonsgegevens in de webshop verstrekt heeft de recht om de toegang tot hen te verkrijgen en hun te verbeteren. De persoonsgegevens worden vrijwillig ingegeven maar het moet gedaan worden om de bovenstaande doelen die naar het gebruik van de webshop verwijzen te realiseren.
4.    De persoonsgegevens kunnen uiterlijke, onafhankelijke onderwerpen verstrekt worden, die uitsluitend rechtelijk toegestaan zijn om overeenkomsten gemaakt door middel van webshop te realiseren.
5.    Eenieder die van de webshop gebruikt maakt heeft de recht om de verwerking van zijn perssonsgegevens te controleren. Met betrekking tot deze recht kan de degene verzoeken om zulke controle te verrichten.


Beveiling van persoonsgegevens
1.    De webshop Uni trailer informeert dat de beveiling van persoonsgegevens zeer belangrijke zaak is daardoor de webshop garantreert vertrouwelijkheid van alle verstrekte persoonlijke gegevens.
2.    Om de persoonsgegevens van gebruikers van de webshop Unitrailer te beveiligen het ssl protocol wordt gebruikt.
3.    Om de persoonsgegevens van gebruikers van de webshop te beveiligen moeten zij een login en een wachtwoord beschermen die nodig zijn om in de webshop aan te melden. Gebruikers van de webshop zijn verantwoordelijk voor de situatie als ze ter beschikking van derden de login en het wachtwoord aandienen die nodig zijn om aan te melden.
4.    De persoonsgegevens worden zorgvuldig en efficiënt beschermd tegen niet-gerechtigde personen volgens de Poolse wet van 29 augustus 1997 inzake de bescherming van persoonsgegevens (Staatsblad van 2014, punt 1182) en uitvoeringsbepalingen.

pixel