Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Motortrailer

Aantal gevonden artikelen: 7

UNITRAILER motortrailers zijn aangepast voor het vervoer van 1, 2 of 3 motorfietsen. Robuuste constructie met kantelbaar transportoppervlak voor nog gemakkelijker laden en lossen. Moto-aanhangwagens voor categorie B. 

Przyczepki motocyklowe

Aanhangwagens voor motorfietsen

Zwaartekrachtverlagende motoraanhangers zorgen voor een snellere belading van de motoren op het transportoppervlak. Dankzij de inklapbare dissel en de daarmee gepaard gaande lange oploop vergt de introductie van de motorfietsen op de aanhangwagen praktisch geen kracht. Dit is een grote vergemakkelijking, vooral voor grotere en zwaardere motoren.

Alle motortrailers die in onze shop verkrijgbaar zijn, hebben een MTM 750 kg, wat betekent dat u ze kunt gebruiken met een rijbewijs categorie B. We hebben gebruik gemaakt van een enkele ongeremde as, wat zorgt voor een hoge wendbaarheid, geen springen, zelfs niet op oneffen wegen, en een hoge duurzaamheid. De riemhouders voor de juiste bescherming van de motorfietsen zijn op zodanige plaatsen geplaatst dat ze elk type motorfiets veilig kunnen vervoeren.

pixel