Markeringsverlichting

Aantal gevonden artikelen: 91

Traditionele en LED-spoormarkeringslampen voor caravans, aanhangwagens, autotrailers. Witte en rode, witte en oranje markeringslampen van FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL en UNITRAILER. Hoogwaardige markeringslichten voor een eenvoudige installatie met onmiddellijke verzending uit voorraad leverbaar.

Lampy obrysowe obrysówki LED

Markeringslampen voor aanhangers

Markeringslichten voor aanhangwagens, opleggers en andere motorvoertuigen moeten worden gebruikt overeenkomstig de criteria die strikt zijn gedefinieerd in de Europese norm van Reglement ECE 48. Markeringslichten moeten zorgen voor voldoende zichtbaarheid en veiligheid, zowel op de weg als bij stilstand. In onze winkel vindt u markeringslampen die voldoen aan alle homologatie-eisen en geschikt zijn voor alle soorten trailers.

LED-aanhangwagenmarkeringen

Dankzij hun diodestructuur zijn de LED-spaarlampen veel duurzamer en hebben ze een continue lichtperiode tot enkele duizenden uren. Goede contouren helpen bij het rijden met een aanhangwagen in het donker, omdat u dan de hele contour van de aanhangwagen nauwkeurig kunt zien. Dit maakt elke manoeuvre veel gemakkelijker en preciezer. Afhankelijk van het type aanhanger wordt gebruik gemaakt van gewone markeringslichten die direct op de aanhanger zijn gemonteerd of van markeringslichten op een flexibele rubberen arm. Voor-, zij- en achterkantlijnen van de markeringslichten vallen ook op. U vindt elk van deze soorten lampen in onze online shop.

Markeringslampen voor opleggers

De verlichting van een oplegger wordt vaak door allerlei diensten gecontroleerd tijdens controles langs de weg. Aanhangwagenmarkeringslampen zijn vooral nuttig vanwege de grootte van de autoaanhangwagens en de omstandigheden waarin ze werken. Vaak zijn dit ongunstige omstandigheden ergens in het midden van de weg of op een krappe plek waar het zicht op de contouren van de oplegger cruciaal is voor het volledige succes en de veiligheid van het laden of lossen.
pixel