Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Achterlichten

Aantal gevonden artikelen: 135

Achterlichten voor aanhangwagens en kentekenplaatverlichting apart of in sets verkrijgbaar. Populaire serie achterlichten met combinatie van ASPÖCK, DOBPLAST, FRISTOM. In onze winkel krijgt u alle lampen uit de MULTIPOINT serie met snelle verzending.

Lampy tylne zespolone do przyczep

Multifunctionele achterlichten

Multifunctionele achterlichten zijn standaard voorzien van positie-, rem-, mist-, kentekenplaat- en knipperlichten. Let bij de keuze ervan op de beschikbaarheid van versies voor beide zijden, die niet uitwisselbaar zijn. Als u een achterste combilamp nodig heeft voor de rechterzijde van de trailer, kies dan een lamp met het merkteken "rechts". Al onze gecombineerde lampen hebben de juiste typegoedkeuring.

LED-combinatielampen

Staartlampen in LED-technologie maken een grotere energie-efficiëntie en een langere levensduur mogelijk. Moderne LED's die gebruikt worden in composiet achterlichten zijn zelfs bestand tegen tienduizenden uren continu gebruik. LED-achterlichten geven ook meer mogelijkheden wat betreft het ontwerp van de behuizing, die slanker kan zijn, omdat de diodes minder opwarmen dan een gewone gloeilamp of een interessantere vorm kunnen hebben. 

Achterlichten voor aanhangwagens

Achterlichten voor lichte aanhangers, d.w.z. aanhangers met een Maximale Toegelaten Massa (MTM) van minder dan 750 kg, hoeven niet te worden uitgerust met een achteruitrijlamp. Dit maakt ze beschikbaar tegen betere, meer economische prijzen. Meestal hebben echter ook deze lampen ruimte voor een achteruitrijlamp, die apart verkrijgbaar is en dan op alle soorten trailers kan worden gebruikt.
pixel