Assen en ophangingscomponenten

Aantal gevonden artikelen: 237

Assen voor aanhangwagens en schokdempers van gerenommeerde fabrikanten AL-KO en KNOTT in geremde of ongeremde uitvoering in vele maten en met verschillende bevestigingsboutafstanden. We hebben speciale remkabels, beugels, remschoenen en schokdempers voor de torsieassen die we verkopen. Zie ons aanbod van assen en schokdempers voor aanhangwagens.

osie do przyczep, cięgno bowdena, amortyzatory osi

AL-KO en KNOTT assen voor aanhangwagens

Aanhangwagenassen zijn een van de belangrijkste elementen in de gehele opleggerconstructie. De sterkte, de besturing en de MTM van de oplegger zijn daarvan afhankelijk. In de afgelopen jaren hebben de grootste trailerassenfabrikanten AL-KO en KNOTT moderne oplossingen geïntroduceerd die het mogelijk hebben gemaakt om oude assen, die voornamelijk op veren zijn gebaseerd, te vervangen door moderne producten. De assen die momenteel worden gefabriceerd en geïnstalleerd in aanhangwagens zijn voornamelijk torsieassen die op torsieassen zijn geveerd, bijv. traileras model VG7 750 kg. Ze zijn verkrijgbaar in twee versies: ongeremde assen voor aanhangwagens en geremde assen voor aanhangwagens. Ze worden gekenmerkt door een betere demping van oneffenheden op de weg, zelfs met een kleine lading, zeer goede handling en duurzaamheid, waardoor ze jarenlang in een aanhangwagen kunnen worden gebruikt. Als u de juiste as voor uw trailer niet heeft gevonden, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op en wij brengen hem op speciale bestelling naar u toe, zodat u weer kunt genieten van uw trailer.

Bowdenkabel - remkabels AL-KO

De bowdenkabels van AL-KO zijn ideaal voor elke geremde aanhanger. In onze winkel bieden wij remkabels aan voor diverse oploopapparaten. Op deze manier kunt u gemakkelijk een exemplaar vinden dat op uw trailer past. Uw veiligheid hangt af van de juiste keuze en aansluiting van de kabels, dus het is de moeite waard om onze specialisten te raadplegen die u helpen bij de keuze van de juiste bowdenkabels voor uw trailermodel. De bowdenkabels die wij aanbieden zijn gemaakt van speciale materialen die bestand zijn tegen water, stof, zand en andere zaken die u op de weg tegenkomt. Ze zijn ook niet bang voor weersomstandigheden en houden ze onder een wolk. Bespaar uzelf en andere verkeersdeelnemers niet op de veiligheid. Bowdenkabels verslijten net als elk ander onderdeel, dus het is de moeite waard om ze af en toe te vervangen.

Amortyzatory osi przyczepki

De AL-KO en KNOTT schokdempers helpen de assen van de aanhanger om alle wegstoten op te vangen. Als u maximaal comfort wilt bij het rijden met of zonder lading, dan is de rugleuning van uw trailervering op een as met schokdempers de beste keuze. Asschokken moeten worden geconfigureerd volgens DMC. Meestal geven de producenten de sterkte van een bepaald type schokdemper aan door middel van verschillende kleuren. Controleer welke schokdemper overeenkomt met de assen die in uw trailer worden gebruikt of vraag onze experts om u te adviseren over het juiste product.
pixel