Dozen voor opleggers, sleepwagens, aanhangwagens

Aantal gevonden artikelen: 45

Als u extra ruimte nodig heeft om de benodigde artikelen te vervoeren, zijn kunststof gereedschapskisten ideaal voor u. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en bestand tegen zware weersomstandigheden. Verschillende afmetingen en verschillende montagemogelijkheden zorgen ervoor dat u het juiste product op uw trailer kunt monteren. Ze kunnen onder andere worden gemonteerd op een trekhaak of onder een hooggeplaatste aanhanger.

skrzynki narzędziowe

Gereedschapskisten 

Gereedschapskisten worden gewaardeerd door iedereen die graag alles bij de hand heeft. Dankzij hun grote capaciteit en ruimtelijkheid kunt u er gemakkelijk het nodige gereedschap in vinden. Het interieur van de gereedschapskoffer kan naar wens worden ingericht, zodat u zelf kunt bepalen hoe u deze wilt gebruiken. U kunt gebruik maken van vakken, planken of andere elementen die het ene gereedschap van het andere scheiden. Op deze manier houdt u de belangrijkste hulpmiddelen altijd opgeruimd en snel toegankelijk. U kunt ook de grootte van de gereedschapskisten kiezen die past bij uw behoeften. In onze winkel hebben we zowel zeer grote gereedschapskoffers als kleinere.


Caravan-, bus- en trailerboxen

Vrachtwagen-, bus- en trailerboxen kunnen op veel verschillende plaatsen worden gemonteerd of getransporteerd. Het is zeer belangrijk dat ze afsluitbaar zijn in het geval van aanhangwagens en bestelwagens die niet beveiligd zijn tegen toegang door andere mensen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de apparatuur binnenin, omdat deze altijd veilig is vergrendeld. Een gereedschapskist die op een aanhangwagen is gemonteerd, moet ook bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en vaak ook tegen modder, water en sneeuw. Het is niet alleen belangrijk dat de gereedschapskist goed is gemaakt, maar ook dat deze op de aanhangwagen is gemonteerd. De beste oplossing is een universele houder, die u in onze winkel kunt kopen. Met behulp van hen kunt u er zeker van zijn dat de doos altijd op zijn plaats zal zijn.

pixel