Aanhangwagens met extra opzetborden

Aantal gevonden artikelen: 26

UNITRAILER aanhangwagens met extra opzetborden die het transportoppervlak van de aanhangwagen vergroten. Dankzij de extra opzetborden kunt u meer goederen op de aanhanger vervoeren. U kunt één of twee extra opzetborden op onze aanhangwagen monteren om een hoogte van het trailertransportgebied van maximaal 96 cm te bereiken voor aanhangers met TRIPLE-borden.

aanhangwagens

Aanhangers met extra opzetborden

Het kopen van een aanhanger met extra opzetborden is de beste manier om het probleem op te lossen dat zich altijd voordoet bij de aankoop van dit type voertuig, d.w.z. dat er niet genoeg ruimte is. Bij de keuze van een aanhangwagen weet u meestal wat u ermee gaat doen. Het zou het beste zijn om een aanhangwagen zo lang mogelijk te bestellen, maar ten eerste, de prijs van aanhangwagens stijgt met hun lengte, en ten tweede, hoe langer de aanhangwagen, hoe slechter je hem manoeuvreert.

De optimale oplossing kan daarom zijn om één van de BIS opzetborden aan te schaffen, die aan de originele zijkanten zijn aangebracht, waardoor de hoogte van het transportgebied wordt vergroot. U kunt tot twee niveaus van extra zijden op onze aanhangwagens, het verkrijgen van een aanhangwagen met TRIPLE zijden en bijna een meter hoog. De extra zijkanten zijn gemaakt van staal, waardoor ze zeer duurzaam zijn en je er alle goederen op kunt leunen, wat je niet kunt doen met een aanhangwagen met alleen een hoog frame.

 

Aanhangwagens met extra zijborden


Hoge laadruimte is niet altijd nodig en dan ziet u de voordelen van de aanschaf van een van de trailers met opzetborden, namelijk de snelle demontage. Op maat gemaakt en perfect passend bij de trailers kunnen deze met slechts twee sleutels in een paar minuten worden verwijderd. Ze zijn volledig gegalvaniseerd, dus u kunt ze in uw garage of opslagruimte plaatsen zonder u zorgen te maken over roest en ze alleen gebruiken als u ze weer nodig hebt.

Bij het bestellen van een aanhangwagen in onze online shop moet de aankoop van extra opzetborden al in overweging worden genomen. Als u besluit om ze samen met de trailer te kopen, bespaart u op de zending, die door de grote afmetingen van de goederen vrij duur is. Bekijk dus onze BIS-trailers met zijkanten en bestel nu de juiste voor u. Vergeet niet een vlakzeil of een huis te gebruiken om de goederen te beschermen tegen regen, stof of sneeuw. U kunt ze ook eenvoudig op extra extensies monteren.

pixel