Wielen Velgen Banden

Aantal gevonden artikelen: 115

Wielen en banden voor aanhangwagens beschikbaar in populaire bandenmaten155/70 R13, 165/70 R13, 185 R13C en 195/50. Velgen voor aanhangwagens 10' 13' 14' met steekmaat 4x100 of 5x112. Betrouwbare modellen: Mefro, Rosava, Twonhall, Ovation, Linglong, Radial, Fullrun, Kenda. Alle producten zijn op voorrraad met snele afleveringstijd. 

Koła felgi opony do przyczepy

Wielen voor aanhangwagens 

Wielen voor aanhangwagens zijn meestal vierseizoenbanden en moeten niet zo vaak als autobanden vervangen woorden. We moeten rekening ermee houden dat banden de meest belangrijk voor rijcomfort en veiligheid zijn.  Om deze reden is het de moeite waard om op de staat van de wielen in de aanhanger te letten en deze bij toenemende slijtage te vervangen. De wielen voor de aanhanger slijten bij veelvuldig gebruik, rijden met een bijna lege aanhanger en als de aanhanger in de garage staat door veroudering. Hun hechting aan de weg, waterafvoer en beet in de sneeuw gaan elke dag achteruit. Het rijcomfort neemt ook af. De wielen worden door de belasting elke keer zwaar belast en slijten sneller dan die in de auto. De wielen die in onze winkel verkrijgbaar zijn, zijn geproduceerd door betrouwbare producenten en zijn goedkoop, en verhogen tegelijkertijd de veiligheid van het rijden met een aanhanger aanzienlijk.

Banden voor aanhangwagens 

Annhangwagenbanden moeten geschikt zijn voor uw aanhangwagen en indexen als bandenmaat, snelheidsindex en laadvermogen zijn belang. Voor bijzonder zwaar beladen, zware aanhangers is het de moeite waard om versterkte banden te kiezen die zelfs de zwaarste ladingen aankunnen. Alle informatie over de band is te vinden op een sticker die in de fabriek op het loopvlak is geplakt. In onze winkel zijn er ook productspecificaties, zodat u een band kunt kiezen voor een bepaalde trailer. Aanhangwagenbanden moeten worden vervangen als de profieldiepte onder de 2 mm komt. Het is altijd een goed idee om een ​​reservewiel bij je te hebben voor het geval een van de banden lek raakt. Aanhangwagenfabrikanten staan ​​meestal toe dat speciale reservewielbeugels op de dissel of het frame worden gemonteerd. Het reservewiel kan ook eenvoudig worden vervoerd door gebruik te maken van het transportoppervlak van de aanhanger. 

Velgen voor aanhangwagens

Bij UNITRAILER bieden we trailervelgen aan in de meest voorkomende maten: 10, 13 en 14 inch. Bij het selecteren van deze voor de aanhanger is het noodzakelijk om de afstand tussen de montagebouten en ET te controleren. De velgen die wij aanbieden zijn beschermd tegen zelfs zeer zwaar weer. Ze zijn erg sterk en corrosiebestendig. Veel plezier met winkelen!
pixel