Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Aanhangwagens met loofrekken

Aantal gevonden artikelen: 6

Aanhangwagens met loofrekken kunnen gemonteerd worden op standaarde zijwanden alsof op de extra. Nuttig, vooral voor het vervoer van filialen of andere omvangrijke goederen die normaal gesproken niet op een aanhangwagen passen. De zijkanten worden op onze trailers gemonteerd en kunnen te allen tijde worden gedemonteerd. 

 

"Przyczepy

Aanhangwagens met loofrekken

De aanhangwagens met loofrekken zijn in onze winkel verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 150x106, 200x106 en 200x125 cm. Zo kunt u de aanhangwagen kiezen die het beste bij uw behoeften past. De loofrekken die wij voor hen produceren, worden op maat gemaakt zodat ze perfect passen tijdens het aantrekken. Om ze op de aanhanger te monteren heb je maar twee sleutels nodig en het geheel duurt een paar minuten.

Aanhangwagens uitgerust met loofrekken worden het hele jaar gebruikt. Als u dingen wilt vervoeren die een hoger transportoppervlak nodig hebben, kunt u hiervoor extra loofrekken gebruiken. Ze zijn gemaakt van zeer sterk gegalvaniseerd staal, zodat u ze kunt ophangen of leunen op verschillende soorten goederen.

pixel