Ladingnetten / Aanhangersnetten

Aantal gevonden artikelen: 18

Transportnetten voor aanhangwagens om te voorkomen dat de lading wegschuift of eruit valt. Gemaakt van zeer sterk gaas waar een 6 mm dik rubberen sjorkoord omheen wordt gedragen. Verkrijgbaar in vele verschillende maten - u vindt vast en zeker de juiste voor uw aanhanger!

Siatki transportowe

Transport veiligheidsnetten

Om de goederen die u wilt vervoeren goed te beveiligen, moet u weten wat u het beste kunt doen. Transportnetten zijn een geweldige oplossing. Houd er rekening mee dat geen enkel snoer of andere huishoudelijke methoden het te vervoeren materiaal op de juiste wijze zal beschermen als de producten die voor dit doel bestemd zijn. Dit heeft te maken met het feit dat ze niet rekbaar genoeg zijn, waardoor ze tijdens het rijden kunnen worden beschadigd. Professionele transportnetten zijn flexibel, zodat ze gemakkelijk in de op de trailer geladen bagage passen. De geïnstalleerde netten zorgen ervoor dat wat we gaan vervoeren goed wordt beschermd.

Transportnetten hoeven niet dezelfde afmetingen te hebben als uw aanhangwagen. Bedrijven die transportnetten verkopen, bieden verschillende afmetingen. Als u niet zeker weet welke grootte van de netten u moet kiezen, maak dan gebruik van onze specialisten, die beschikbaar zijn en wachten om gecontacteerd te worden via chat, e-mail of telefoon. Zij zullen u adviseren en helpen bij het kiezen van het beste net voor uw transport. Als u nog steeds twijfelt, vindt u alle beschikbare maten die wij momenteel te koop hebben op onze website.


 

pixel