Apparaten met overloop | Oploopremmen

Aantal gevonden artikelen: 21

Oploopremmen voor geremde aanhangwagens op basis van AL-KO of KNOTT assen met een MTM van 700 tot 3500 kg. Onmisbaar voor zware ladingen, verhoogt het comfort van het rijden met een aanhangwagen.

Hamulec najazdowy do przyczepy

Oplooprem voor aanhangwagens

De oplooprem voor een aanhangwagen is onmisbaar als we veilig en comfortabel willen blijven rijden met een zware aanhangwagen, d.w.z. een aanhangwagen met een MTM van meer dan 750 kg. De rem voor dergelijke aanhangwagens is noodzakelijk om de aan het voertuig gekoppelde aanhangwagen extra af te remmen. Bij het remmen van b.v. een auto duwt de aanhanger op de kogel van de haak en de oploopinrichting begint hem extra af te remmen. Dit maakt het remmen van de aanhangwagen veel doeltreffender. De remonderdelen van het trekkende voertuig zijn minder onderhevig aan slijtage en zullen dus langer meegaan.

Rem voor aanhangwagen

Wanneer u een rem voor uw aanhangwagen kiest, moet u om te beginnen de asfabrikant van uw aanhangwagen controleren. De meest populaire en beste merken assen zijn AL-KO en KNOTT. Ga dan over tot het controleren van het type dissel op uw aanhangwagen. Of uw dissel een "V"- of een "T"-vorm heeft, is bepalend voor het type oploopinrichting. Vervolgens moet u controleren of de dissel vierkant of rond is. Een ander ding om te controleren is de diameter van de trekhaakkogel. Zodra u dit hebt gecontroleerd, controleert u het GVW van de aanhangwagen. Met al deze informatie kunt u de juiste rem voor uw aanhangwagen kiezen. Dit is vrij ingewikkeld, dus als u problemen hebt, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen de juiste oploopinrichting voor uw aanhangwagen te kiezen.
pixel