Achterlamp FT-130 LED
Achterlamp FT-130 LED
Achterlamp FT-130 LED
Achterlamp FT-130 LED
Achterlamp FT-130 LED
Achterlamp FT-130 LED

Achterlamp FT-130 LED

 • 6-functionele LED-achterlamp met positielicht, mistlamp, achteruitrijlicht, STOP-licht, knipperlicht, kentekenverlichting en reflector, 1 m kabel.
Fabrikant: FRISTOM
48,99 €
40,49 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
21019 punten.
210.19 punten.

Achterlamp FT-130 LED

48,99 €
40,49 € Prijs excl. BTW
  21019 punten
  210.19 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Achterlamp FT-130 LED - Helder NEON positielicht en functioneel design

  De FT-130 LED gecombineerde achterlamp is een van de meest populaire producten in ons aanbod. De unieke kenmerken maken het de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar hoogwaardige achterverlichting voor zijn voertuig. Een van de belangrijkste voordelen van dit product is het NEON-positielicht , dat zorgt voor een uitzonderlijk heldere en uniforme lichtkleur. Hierdoor kunnen bestuurders niet alleen genieten van uitstekend zicht op de weg, maar ook van de esthetische en stijlvolle uitstraling van hun voertuig.

  Montage en duurzaamheid - Functionaliteit op elke weg

  De FT-130 LED- achterlamp is ontworpen om maximale functionaliteit en duurzaamheid te garanderen. De solide constructie van een materiaal dat bestand is tegen schokken en mechanische schade - een pc-hoes - garandeert betrouwbaarheid in moeilijke wegomstandigheden. Daarnaast maakt het montagegemak de installatie van de lamp snel en eenvoudig. Of u nu een aanhanger, bus, vrachtwagen, bestelwagen of landbouwmachine gebruikt, de FT-130 LED- lamp zal zeker aan uw verwachtingen voldoen. Bovendien beschikt het product over alle benodigde goedkeuringen , waaronder Europese E9- en EMC- compatibiliteit, wat een veilig en legaal gebruik op de weg mogelijk maakt.

  Universele voedingsspanning - Multifunctionaliteit op elk voertuig

  De FT-130 LED achterlamp is niet alleen een uitstekende keuze vanwege zijn design en functionele kenmerken, maar ook vanwege de universele voedingsspanning . Dankzij de mogelijkheid om met zowel 12V als 24V te werken, is het compatibel met verschillende soorten voertuigen. Of u nu eigenaar bent van een aanhanger, bus, vrachtwagen, bestelwagen of landbouwmachine, de FT-130 LED- lamp is de perfecte oplossing voor u. Uitgerust met 6 functies , waaronder mistlicht, remlicht, richtingaanwijzer, kentekenplaatverlichting en reflector , voldoet deze lamp aan al uw reisbehoeften.
  Fabrikant
  FRISTOM
  Productcode
  UT005534
  pixel