Fabrilcar by Aspöck

Aantal gevonden artikelen: 2

Oostenrijkse fabrikant van voertuiglampen samen met het merk Fabrilcarbiedt een uitgebreid assortiment premium lampen. Dankzij de samenwerking van beide merken presenteren fabrikanten een breed scala aan moderne verlichtingsoplossingen in LED-technologie. Fabrilcar richt zich op de aantrekkelijke prijzen door de presentatie van hoge kwaliteit verlichting en elektra. LED lichten zijn niet alleen zuiniger, maar ook duurzamer, wat hun efficiëntie aanzienlijk vergroot. Ze zijn veel minder belastend voor de dynamo tijdens hun werking. Alle beschikbare LED-lampen hebben de juiste goedkeuring. Dit wordt bevestigd door de E-markering op de producten, wat aangeeft dat ze op de openbare weg kunnen worden gebruikt. Een solide product en gunstige prijzen, raden we u aan vertrouwd te raken met het volledige aanbod dat beschikbaar is in onze winkel.

Fabrilcar by Aspock

LED-verlichting van de fabrikant Fabrilcar Aspöck

In onze catalogus bieden we 4-, 6- en 7-functionele LED-lampen aan. Kies je voor de 4-functieset, dan ontvang je verlichting zoals: achterlicht, remlicht, richtingaanwijzers en een rode reflector. Het is de basisversie die zorgt voor voldoende zichtbaarheid van de lichte aanhanger op de weg. Moet worden gemonteerd markeringslampen Het volledige assortiment verlichting stelt u niet alleen in staat om een ​​aanhanger te trekken in moeilijke weersomstandigheden, maar informeert chauffeurs ook over de grootte van hun vrachtwagen.

 

Fabrilcar by Aspöck aanhangwagen onderdelen

Wij raden u aan om de beschikbare onderdelen te gebruiken van het bedrijf Fabrilcar by Aspöck.We weten dat hun producten solide zijn en met de grootste zorg zijn gemaakt. Ze diversifiëren hun catalogus voortdurend met nieuwe onderdelen. In onze winkel presenteren wij ook "nieuwe artikelen" van deze fabrikant. Elke lamp is online of telefonisch te koop. Vindt u het model dat u zocht niet in de sectie verlichting in ons aanbod, neem dan contact met ons op. Binnen enkele dagen kunnen wij het gewenste product importeren. We verzenden elk product binnen 24 uur na bestelling. Na ontvangst van het gekochte product heeft u 30 dagen de tijd om het zonder opgaaf van reden te retourneren.

pixel