DAKEN

Aantal gevonden artikelen: 69

Daken is een Italiaanse fabrikant van gereedschapskisten, die een uitstekende reputatie heeft bij chauffeurs. In onze winkel vind je gereedschapskisten van hoge kwaliteit verkrijgbaar in verschillende maten. Geschikt voor alle modellen vrachtwagens, sleepwagens, aanhangwagens en opleggers. Het is de perfecte oplossing voor het vervoeren van spanbanden, kunststof hoekbeschermers en ander klein gereedschap dat niet los vervoerd mag worden en moet op slot. DAKEN gereedschapskist de beste oplossing voor u!

Daken

Daken gereedschapskisten

Alle gereedschapskisten Daken in onze winkel, zijn producten gemaakt van polymeergrondstoffen, waardoor ze resistent en duurzaam zijn. Topkwaliteit kunststof hoge weerstand tegen slechte weersomstandigheden. Ze hebben interne ribben, die niet alleen de hele structuur van de gereedschapskist versterken, maar ze kunnen worden gebruikt als basis voor een plank. Gereedschapskist beschikbaar in onze catalogus Daken Just Gereedschapskist is uitgerust met twee cilindersloten met een stofkap, om maximale beveiliging tegen diefstal en verkeerd gebruik te garanderen. In dit modellen is interne PVC-afdichting toegevoegd om te beschermen tegen het binnendringen van water en stof. Topkwaliteit kunststof.


Gereedschapskist van Daken

Elke gereedschapskist kan worden gemonteerd met behulp van de montagebeugels. U vindt alle onderdelen in het aanbod van onze winkel. De gepresenteerde montagebeugels zijn universeel, dus u kunt ze gemakkelijk aanpassen aan uw gereedschapskist en uw voertuig. De gekochte set heeft alle benodigde elementen om de houders aan de doos te bevestigen. Het is mogelijk om meerdere gereedschapskisten naast elkaar te plaatsen. Als u wil een bestelling plaatsen, kunt u dit online doen of met de hulp van onze experts op de hotline. Wij zijn bereikbaar van maandag t / m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. We verzenden elk product binnen 24 uur . Na ontvangst van de gekochte goederen heeft u 30 dagen te retourneren.

pixel