FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp
FT-360 LED-werklamp

FT-360 LED-werklamp

 • LED-werklamp, brede lichtstroom, vermogen 4100 lm, zwarte aluminium behuizing, rood frame, 1,5 m kabel.
Fabrikant: FRISTOM
73,99 €
61,15 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
32061 punten.
320.61 punten.

FT-360 LED-werklamp

73,99 €
61,15 € Prijs excl. BTW
  32061 punten
  320.61 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Efficiënte verlichting in ongunstige omstandigheden

  De FT-360 LED werklamp is een nieuwe serie universele lampen , ideaal voor gebruik in diverse branches, zoals transport , landbouw of bouw . Uitgerust met efficiënte CREE LED's , gekenmerkt door een hoge lichtkleurtemperatuur (5700 K), zorgt deze lamp voor optimale lichtomstandigheden op plaatsen waar moeilijke omstandigheden heersen.

  Het lamphuis van zwart aluminium materiaal zorgt voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en constante helderheidsparameters. In combinatie met een polycarbonaat (PC) kap is de lamp bestand tegen mechanische beschadigingen , schokken en vocht . Door het kleine formaat van de lamp kan deze zelfs op de moeilijkste plaatsen worden gemonteerd, waardoor een optimale verlichting wordt gegarandeerd.

  Een bijkomend voordeel van de FT-360 LED-werklamp is de brede stralingshoek , die een intensieve verlichting van het werkgebied met een klein bereik mogelijk maakt. Het is een ideale oplossing voor het verlichten van apparaten dicht bij het voertuig. Als u wilt personaliseren, kunt u voor elke lamp een vervangbaar frame kopen in een geselecteerde kleur of een MIX- set van frames met 6 verschillende kleuren.

  Prestaties en duurzaamheid op het hoogste niveau

  De FT-360 LED is een werklamp met een indrukwekkende lichtopbrengst van 4100 lm . Dankzij de hoge helderheidsparameters is deze lamp een ideale oplossing voor mensen die in moeilijke lichtomstandigheden werken. Uitgerust met CREE LED's zorgen deze lampen voor een hoge kleurtemperatuur van het licht , wat bijdraagt ​​aan het verbeteren van het werkcomfort.

  De aluminium behuizing van de lamp garandeert de stabiliteit van de helderheidsparameters en de duurzaamheid van het product op lange termijn. De lampenkap van polycarbonaat (PC) maakt hem bestand tegen mechanische beschadigingen , schokken en vocht . Hierdoor kan de FT-360 LED verschillende omgevingen aan en wordt hij gebruikt in land- en watertransport , landbouw en bouw .

  Handige verlichting op lastige plekken

  Dankzij zijn kleine afmetingen kan de FT-360 LED-werklamp zelfs op de meest ontoegankelijke plaatsen worden gemonteerd. De brede stralingshoek maakt een intensieve verlichting van het werkgebied met een beperkt bereik mogelijk. Het is een ideale oplossing voor het verlichten van apparaten in de buurt van het voertuig of op plaatsen waar nauwkeurige verlichting vereist is.

  Fabrikant
  FRISTOM
  Productcode
  UT005552
  pixel