STEELPRESS

Aantal gevonden artikelen: 12

Steelpress is een fabrikant van traileronderdelen. Het is al meer dan 50 jaar op de markt, daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid met de producten van STEELPRESS. U vindt kogelkoppelingen, scharnieren en veel veel meer voor aanhangwagens, scharnieren en spansluitingen voor aanhangwagens en diverse accessoires. We raden u aan om vertrouwd te raken met het beschikbare aanbod, u zult zeker vinden wat u nodig heeft.

STEELPRESS

Steelpress onderdelencatalogus

In onze winkel vind je kogelkoppelingen kogelkoppelingenSteelpress voor lichte aanhangwagens met een maximaal MTM van 750 kg. De aangeboden koppelingen zijn voor de "T" -dissel. Het meest populaire model is de kogelkoppelingen nummer ZSK 750H. Dankzij het gebruik van gegalvaniseerd staal weet je zeker dat het product het is bestand tegen slechte weersomstandigheden. Om het comfort en de veiligheid tijdens het gebruik te vergroten, de kogelkoppelingen bovendien zijn uitgerust van slijtage indicator. Steelpress is een leider in de productie van traileronderdelen, daarom weten we dat de aangeboden producten van de hoogste kwaliteit zijn. We raden u ook aan om vertrouwd te raken met de speciale diefstalbeveiliging voor aanhangwagens die wij aanbieden. Dit is een geweldige oplossing die op de meeste haken past en de trailer beschermt tegen diefstal. Als u niet weet of de bescherming past bij de koppeling die u al heeft, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag om alle twijfels weg te nemen. Andere beschikbare accessoires, zoals zijscharnieren en zijbevestigingen, zijn ook gegalvaniseerd om ze effectief tegen corrosie te beschermen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal om een hoge productkwaliteit te garanderen..


Steelpress

Wij zijn een bedrijf waarvoor het vertrouwen van de klant een prioriteit is. Steelpress is een bedrijf waarvan de producten met de grootste precisie worden gemaakt, dus we zijn er zeker van dat de aangeboden onderdelen in onze catalogus aan uw verwachtingen zullen voldoen. Elke transactie kan online of telefonisch worden uitgevoerd. Bovendien, als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvangt u 5% korting op uw eerste aankoop. We moedigen u aan om vertrouwd te raken met onze producten. De verzending wordt binnen 24 uur na de transactie uitgevoerd. Na ontvangst van de zending heeft u 30 dagen de tijd om de goederen te retourneren.

pixel