WINTERHOFF

Aantal gevonden artikelen: 68

Winterhoff is een Duitse fabrikant van onderdelen voor caravans, aanhangwagens en sleepwagens, die meer dan 70 jaar traditie heeft. Het behoudt een sterke marktpositie dankzij duurzame en moderne producten. In onze winkel bieden wij producten van dit bedrijf aan omdat ze zich kenmerken door de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. In ons aanbod hebben we kogelkoppelingen, neuswielen, steunpoten, zeilogen en spansluitingen. Wij raden ze aan. Een vertrouwd product.

WINTERHOFF logo

Winterhoff aanhangwagenonderdelen

Wij zijn in staat om een individuele aanbod te maken en elk onderdeel van Winterhoff te importeren. Wij zijn de hele dag telefonisch of per e-mail bereikbaar en helpen u graag bij het vinden van het juiste product voor een goede prijs.


Winterhoff onderdelencatalogus

In de catalogus van Winterhoff-onderdelen die in onze online winkel verkrijgbaar is, vindt u vele bestsellers, waardoor u uw trailer kunt renoveren. Als eerste keuze raden wij onze klanten altijd neuswielen aan Winterhoff neuswielen-en-steunpoten, die perfect zijn voor onze aanhangwagens uit serie Garden Trailer.


Erg handig zeilogen, die zorgen voor een betere beveiliging van de vervoerde lading. Winterhoff produceert twee verschillende soorten van dergelijke handvatten: ZBF-50-1 en ZBF 70-1.De eerste zijn perfect voor lichte aanhangwagens. Het tweede model is gemonteerd in een speciaal inzetstuk, waardoor kan worden gebruikt in zware aanhangers.


In onze Winterhoff onderdelencatalogus vind je nog veel meer accessoires die het gebruik van je aanhanger vergemakkelijken. Alle producten van dit merk vindt u in deze catalogus op onze website.

pixel