Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Kogelkoppeling - rond

Aantal gevonden artikelen: 15

Pijpkoppeling op dissel voor ongeremde lichte aanhangwagens en voor oploopremmen in geremde aanhangwagens. Vervaardigd door AL-KO, KNOTT of WINTERHOFF. Zeer duurzaam en veilig te koppelen aan de trekhaakkogel van verschillende fi.

Zaczepy na rurę dyszla

Koppelingen voor ronde dissel

Kogelkoppelingen worden gemonteerd op trekstangen en op oploopinrichtingen met buisprofiel die door veel aanhangwagenfabrikanten worden gebruikt. Pijpkoppelingen worden gebruikt om een aanhangwagen aan een voertuig te koppelen door ze over de trekhaakkogel te schuiven. Dit zorgt voor een veilige verbinding die bestand is tegen de gespecificeerde belasting. Daarom moet elke buiskoppeling worden afgestemd op het specifieke MTM van de aanhangwagen.

Koppelingen

Koppelingen op de buis hebben een slijtage-indicator en een correcte koppelingsindicator. De veiligheid van uw aanhangwagen hangt grotendeels af van de juiste koppeling aan uw voertuig, dus het is een goed idee om uw trekhaakkogel te vervangen wanneer deze verslijt. Sommige koppelingsmodellen hebben ook een houder voor de elektrische stekker, waardoor de stekker zo kan worden aangebracht dat hij tijdens het rijden niet nat of vuil wordt.
pixel