Klemmen

Aantal gevonden artikelen: 4

Steunwielklemmen algemeen bekend als klemmen. Voor verschillende diameters van neuswielen en vaste steunen. Ontworpen voor montage aan de dissel van de aanhangwagen. Met een handvat voor het losdraaien, zeer duurzaam.

Koła felgi opony do przyczepy

Steunwiel beugels

Steunwielklemmen worden gebruikt om steunwielen of vaste steunen aan de dissel van een aanhangwagen te monteren. Ze zijn meestal ontworpen voor lichte trailers en kleinere zware trailers die gebruik maken van de gebruikelijke stut- en steunwielen. De klemmen hebben standaard boutafstand voor de meest populaire trailers van TEMARED, BORO, Niewiadow, Neptun, Rydwan enz.

Steunwielklemmen

De klemmen die wij in onze winkel verkopen kunnen worden gebruikt op elke dissel waarvan de constructie het mogelijk maakt om gaten te monteren. Als de fabrikant van uw trailer niet heeft voorzien in de mogelijkheid om dit type lijm te monteren, maak dan gewoon gaten in de dissel om deze te kunnen gebruiken. Als u vragen heeft, nodigen wij u uit om telefonisch contact met ons op te nemen, waar onze specialisten u een professioneel antwoord zullen geven.
pixel