Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken
FT-200 LED BLAUW baken

FT-200 LED BLAUW baken

 • Blauwe LED zwaailamp, 12-36V met hoeksteun en 1 m kabel.
Fabrikant: FRISTOM
34,39 €
28,42 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
14736 punten.
147.36 punten.

FT-200 LED BLAUW baken

34,39 €
28,42 € Prijs excl. BTW
  14736 punten
  147.36 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Effectieve waarschuwing onder alle omstandigheden

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar en effectief baken ? We presenteren u het FT-200 N LED- model - een lamp die aan uw verwachtingen zal voldoen. Deze blauwe LED-zwaailamp is ontworpen voor professionals die een hoogwaardige lichtsignalering nodig hebben. Dankzij het gebruik van 6 zeer efficiënte OSRAM LED's levert deze lamp een indrukwekkende lichtopbrengst die zelfs in moeilijke omstandigheden effectief zicht mogelijk maakt.

  Innovatieve oplossingen voor een optimale gerichte lichtuitstraling

  De FT-200 N LED- lamp is uitgerust met een dubbel lenssysteem dat een nauwkeurige focus en richting van het door de diodes uitgestraalde licht mogelijk maakt. Hierdoor kunnen deze lampen in de juiste richting schijnen, wat zorgt voor een optimale zichtbaarheid voor andere weggebruikers. Bovendien biedt de lamp verschillende gehomologeerde waarschuwingsflitsprogramma's die eenvoudig kunnen worden gewijzigd, waardoor de werking kan worden aangepast aan verschillende situaties en behoeften.

  Duurzaamheid en betrouwbaarheid voor langdurig gebruik

  Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kenmerken van de FT-200 N LED baken. De behuizing is gemaakt van slagvast materiaal, wat bescherming tegen mechanische schade en schokken garandeert. Daarnaast is de lampenkap van polycarbonaat (PC) niet alleen duurzaam , maar ook bestand tegen vocht . Hierdoor kan de lamp probleemloos werken in verschillende weersomstandigheden . Bovendien beschikt dit product over de juiste certificaten die de duurzaamheid en kwaliteit ervan bevestigen. Daarom heeft de FT-200N LED lamp een brede toepassing gevonden in hulpverleningsvoertuigen , zoals ambulances , belastingpolitie of rioleringsdiensten .

  Kies voor de FT-200 N LED baken en geniet van een betrouwbare en effectieve bron van lichtsignalering. Dankzij de geavanceerde functies en duurzame constructie kunt u er zeker van zijn dat hij aan de hoogste verwachtingen voldoet en u veilig op de weg houdt.

  Fabrikant
  FRISTOM
  Productcode
  UT005545
  pixel