Dromet-connector voor M10-klem (2")

Dromet-connector voor M10-klem (2")

 • De klemverbinder van Dromet dient als klem om de in de klem geplaatste elementen vast te houden. De connector is ontworpen om te werken met M10 (2") klemmen.
Fabrikant: DROMET
1,79 €
1,48 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
763 punten.
7.63 punten.

Dromet-connector voor M10-klem (2")

1,79 €
1,48 € Prijs excl. BTW
  763 punten
  7.63 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Dromet-connector voor M10-klem (2")

  De door Dromet vervaardigde connector is ontworpen om met klemmen te werken. Het dient als een klem die de in de klem geplaatste elementen vasthoudt, waardoor hun stabiliteit en veiligheid wordt gegarandeerd. Het is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is zeer goed bestand tegen corrosie, waardoor het ideaal is voor toepassingen die duurzame en stabiele bevestigingen vereisen.

  De klemconnector is een sleutelelement dat de functie van de klem zelf ondersteunt. Klemmen worden gebruikt voor het bevestigen, verbinden en stabiliseren van een verscheidenheid aan structurele componenten, zoals buizen, draden, kabels en andere componenten. De connector, ook wel de klemplaat of dwarsbalk genoemd, fungeert als een klem die deze componenten in de klem houdt, waardoor ze stabiel en veilig blijven.

  Verbindingsstuk / dwarsbalk bedoeld voor keukengerei maat M10 (2")

  Specificatie:

  • Asafstand: bijv. 10,5 x 71
  • Geschikt voor keukengerei van M10-formaat (2")
  Fabrikant
  DROMET
  Productcode
  UT006157
  Fabrikant artikelnummer
  ŁC10.61 (2")
  pixel