Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED
Achterlamp FT-213 LED

Achterlamp FT-213 LED

 • LED-achterlicht, 3-voudig (stand, STOP, knipperlicht), 12/24 V, rond, universeel, 1 m kabel.
Fabrikant: FRISTOM
37,29 €
30,82 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
15875 punten.
158.75 punten.

Achterlamp FT-213 LED

37,29 €
30,82 € Prijs excl. BTW
  15875 punten
  158.75 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  LED-achterlicht FT-213 LED DI - Klassieke stijl en hoge kwaliteit

  Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met de FT-213 LED DI achterlamp - een moderne en stijlvolle oplossing van hoge kwaliteit . Deze universele , ronde LED-lamp biedt drie functies: positielicht , STOP en richtingaanwijzer . Het werkt op zowel 12V- als 24V- systemen, waardoor het de perfecte keuze is voor een verscheidenheid aan voertuigen.

  FT-213 LED DI is een serie achterlichten die een klassiek design combineert met een moderne stijl. Hun slanke vorm wordt benadrukt dankzij de SLIM- constructie en gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Lampen met een diepte van slechts 35 mm zijn een echte traktatie voor estheten.

  Design is echter niet het enige voordeel van deze lampen. Hun behuizing van duurzaam pc- materiaal maakt ze bestand tegen schokken en mechanische beschadigingen. Bovendien is de FT-213 LED DI uitgerust met een innovatief kristallen positielicht dat microkristallen imiteert. Deze unieke oplossing geeft de illusie van levend licht onder verschillende hoeken van de zonnestralen.

  Europese homologatie en bescherming tegen omgekeerde polariteit

  Een bijkomend voordeel van de FT-213 LED DI lampen is hun Europese goedkeuring E9 en het certificaat van elektromagnetische compatibiliteit - EMC . Dit betekent dat ze voldoen aan alle Europese normen en eisen voor voertuigverlichting.

  Het is ook vermeldenswaard de ingebouwde bescherming tegen omgekeerde polariteit . Dit zorgt ervoor dat de lampen goed werken, ongeacht hoe ze zijn aangesloten. Het is een praktische oplossing die zorgt voor zekerheid en veiligheid tijdens het gebruik.

  De FT-213 LED DI-lamp combineert stijl, kwaliteit en innovatie

  De FT-213 LED DI achterlamp is niet alleen een lichtaccent voor uw voertuig, maar ook synoniem voor klasse , stijl en hoge kwaliteit . Het elegante ontwerp , het lage profiel en de drie lichtfuncties maken het een perfecte match voor verschillende soorten voertuigen.

  Daarnaast weet je dankzij de E9 Europese goedkeuring , EMC certificering en omgekeerde polariteitsbeveiliging zeker dat de FT-213 LED DI voldoet aan de hoogste standaarden en normen. Ongeacht de wegomstandigheden is deze lamp zeker een effectief en betrouwbaar onderdeel van de achterverlichting van uw voertuig.

  Fabrikant
  FRISTOM
  Productcode
  UT005547
  pixel