DROMET vierkante klem type C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET vierkante klem type C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET vierkante klem type C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET vierkante klem type C M8 49/90 (1 1/2")

DROMET vierkante klem type C M8 49/90 (1 1/2")

 • De C-type klem met een 8 µm coating is een solide klem gemaakt van hoogwaardig klasse 5.8 staal. Afmetingen: M8, vb. 7.1, inbouwafstand 49 mm, asafstand 57 mm, totale hoogte 90 mm, schroefdraadlengte 46 mm.
Fabrikant: UNITRAILER
Maat: M8
Materiaal: stal kl. 5.8
Bescherming tegen corrosie: verzinkt min 8µm
1,09 €
0,90 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
464 punten.
4.64 punten.

DROMET vierkante klem type C M8 49/90 (1 1/2")

1,09 €
0,90 € Prijs excl. BTW
  464 punten
  4.64 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Gegalvaniseerde klemmen - een solide en betrouwbare montageoplossing

  Onze gegalvaniseerde klemmen kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking en het gebruik van een gegalvaniseerde coating met een minimale dikte van 8 µm . Hierdoor bieden wij bescherming tegen corrosie, wat zich vertaalt in een lange levensduur en betrouwbaarheid van het product. We gebruiken klasse 5.8 staal , wat een hoge sterkte en weerstand tegen dynamische belastingen garandeert. Onze vierkante C-klemmen zijn voor vele toepassingen de perfecte oplossing.

  Nauwkeurig geselecteerde afmetingen voor optimale installatieparameters

  De afmetingen van onze klemmen zijn zorgvuldig geselecteerd om optimale installatieparameters te garanderen. De schroefdraaddiameter M8 maakt een eenvoudige en nauwkeurige installatie van elementen mogelijk. De diameter van het gladde deel van de stang (ØD) is 7,1 mm , wat een perfecte pasvorm in het montagegat garandeert. De montageafstand (A) bedraagt ​​49 mm en de asafstand (B) 57 mm , waardoor een stabiele en solide verbinding van de elementen mogelijk is. De totale hoogte (H) bedraagt ​​90 mm , wat voldoende ruimte biedt voor aangesloten elementen. De draadlengte (L1) is 46 mm en de buigradius (R) is R4 , wat het montageproces vergemakkelijkt en de duurzaamheid van de verbinding garandeert.

  Eenvoudig te installeren en veelzijdig in gebruik

  Onze klemmen zijn niet alleen solide en functioneel, maar ook eenvoudig in gebruik . Dankzij nauwkeurig vakmanschap en zorgvuldige selectie van parameters wordt de installatie snel en probleemloos . Klemmen zijn ideaal voor gebruik in diverse industrieën, zoals de bouw, industrie, meubelindustrie en automotive. Ze zorgen niet alleen voor een solide verbinding van elementen, maar ook voor langdurige bescherming tegen corrosie . Dankzij de gegalvaniseerde coating met een minimale dikte van 8 µm behouden de klemmen jarenlang hun eigenschappen. Kies voor onze type C gegalvaniseerde klemmen om zeker te zijn van een duurzame en betrouwbare installatie!

  Kenmerken van de klepels:

  • Gegalvaniseerde coating: gegalvaniseerd min. 8 µm
  • Type: C (vierkant)
  • Materiaal: staalklasse 5.8

  Dimensies:

  • Draaddiameter (M): M8
  • Diameter van het gladde deel van de staaf (ØD): fi.7.1
  • Montageafstand (A): 49 mm
  • Asafstand (B): 57 mm
  • Totale hoogte (H): 90 mm
  • Schroefdraadlengte (L1): 46 mm
  • Buigradius (R): R4
  Gegalvaniseerde klemmenAfmetingen van de klemmen

  Samenvatting:

  De door ons bedrijf aangeboden klemmen zijn voorzien van een gegalvaniseerde coating met een minimale dikte van 8 µm, wat een effectieve bescherming biedt tegen corrosie. Ze zijn van het C-type, vierkant van vorm, gemaakt van hoogwaardig staal 5.8, wat hun duurzaamheid en weerstand tegen dynamische belastingen garandeert.

  De afmetingen van de klemmen zijn zorgvuldig geselecteerd om optimale installatieparameters te garanderen. Hun schroefdraaddiameter is M8, de diameter van het gladde deel van de stang is fi.7.1 en de montage- en asafstand zijn respectievelijk 49 mm en 57 mm. De totale hoogte van de klem is 90 mm en de schroefdraadlengte is 46 mm. De buigradius bedraagt ​​R4, wat het montageproces vergemakkelijkt en de duurzaamheid van de verbinding garandeert.

  Onze type C gegalvaniseerde klemmen zijn eenvoudig te installeren en worden gebruikt in diverse industrieën, zoals de bouw, industrie, meubelindustrie en automotive. Dankzij een duurzame gegalvaniseerde coating met een minimale dikte van 8 µm zorgen ze niet alleen voor een stevige verbinding van elementen, maar ook voor langdurige bescherming tegen corrosie.

  Fabrikant
  UNITRAILER
  Productcode
  UT005480
  Maat
  M8
  Materiaal
  stal kl. 5.8
  Bescherming tegen corrosie
  verzinkt min 8µm
  Totale hoogte
  90 mm
  Draadlengte
  46 mm
  Breedte
  57 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  49 mm
  Diameter van het gladde staafdeel
  fi.7,1
  Promień gięcia
  R4
  Schroefdraaddiameter
  M8
  Inches
  1 1/2"
  Gewicht
  71 g
  pixel