DROMET vierkante klem type C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET vierkante klem type C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET vierkante klem type C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET vierkante klem type C M8 43/81 (1 1/4")

DROMET vierkante klem type C M8 43/81 (1 1/4")

 • De C-type klem met een 8 µm coating is een solide klem gemaakt van hoogwaardig klasse 5.8 staal. Afmetingen: M8, vb. 7.1, inbouwafstand 43 mm, asafstand 51 mm, totale hoogte 81 mm, schroefdraadlengte 41 mm.
Fabrikant: UNITRAILER
Maat: M8
Materiaal: stal kl.5.8
Bescherming tegen corrosie: verzinkt min 8µm
1,09 €
0,90 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
472 punten.
4.72 punten.

DROMET vierkante klem type C M8 43/81 (1 1/4")

1,09 €
0,90 € Prijs excl. BTW
  472 punten
  4.72 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Gegalvaniseerde klemmen - de perfecte oplossing voor uw bouwprojecten

  Onze gegalvaniseerde klemmen zijn gemaakt van klasse 5.8 staal en hebben een coating met een minimale dikte van 8 µm , waardoor ze extreem duurzaam en bestand zijn tegen weersomstandigheden. Dankzij hun vierkante vorm type C zorgen ze voor stabiliteit en een nauwkeurige verbinding van elementen .

  De M8- schroefdraaddiameter maakt de klemmen veelzijdig en kunnen in uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. De diameter van het gladde deel van de staaf bedraagt ​​7,1 mm , wat een perfecte pasvorm in de gaten garandeert. Een inbouwafstand van 43 mm en een asafstand van 51 mm zorgen voor een eenvoudige montage en veilige verbinding van bouwelementen.

  De klemmen met een totale hoogte van 81 mm en een draadlengte van 41 mm zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Door hun buigradius R4 zijn ze eenvoudig in de juiste configuratie te plaatsen.

  Onze gegalvaniseerde klemmen - solide en betrouwbare constructieoplossingen

  Onze gegalvaniseerde klemmen zijn een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar solide en betrouwbare bouwoplossingen. Dankzij een gegalvaniseerde coating met een minimale dikte van 8 µm zijn ze beschermd tegen corrosie, wat een lange levensduur en uitzonderlijke duurzaamheid garandeert. Ze zijn gemaakt van klasse 5.8 staal en hebben voldoende belastingsweerstand, waardoor ze onvervangbaar zijn in verschillende bouwtoepassingen.

  Hun vierkante C-vorm zorgt voor stabiliteit en een nauwkeurige pasvorm in de gaten.

  Perfecte afmetingen van onze gegalvaniseerde klemmen

  Onze gegalvaniseerde klemmen hebben de perfecte afmetingen om aan uw verwachtingen te voldoen. De schroefdraaddiameter M8 maakt ze compatibel met een breed scala aan structurele elementen. De diameter van het gladde deel van de stang bedraagt ​​7,1 mm, wat een perfecte pasvorm garandeert, wat zich vertaalt in veilige verbindingen. Een inbouwafstand van 43 mm en een asafstand van 51 mm vergemakkelijken de montage en een nauwkeurige plaatsing.

  Dankzij de totale hoogte van 81 mm en de draadlengte van 41 mm zijn onze klemmen niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. De R4-buigradius maakt een eenvoudige installatie in de juiste configuratie mogelijk, wat het montageproces versnelt.

  Een unieke oplossing: onze gegalvaniseerde klemmen

  Kortom, onze gegalvaniseerde klemmen zijn een unieke oplossing die aan uw verwachtingen zal voldoen op het gebied van sterkte, functionaliteit en duurzaamheid . Dankzij de nauwkeurige afwerking en zorgvuldige oppervlaktebehandeling zijn ze onvervangbaar in diverse bouwprojecten. Ongeacht de toepassing zorgen onze klemmen niet alleen voor betrouwbare verbindingen, maar ook voor een esthetisch uiterlijk. Door te kiezen voor onze gegalvaniseerde klemmen investeert u in kwaliteit en professionaliteit , wat zich vertaalt in het succes van uw project.

  Kenmerken van de klepels:

  • Gegalvaniseerde coating: gegalvaniseerd min. 8 µm
  • Type: C (vierkant)
  • Materiaal: staalklasse 5.8

  Dimensies:

  • Draaddiameter (M): M8
  • Diameter van het gladde deel van de staaf (ØD): fi.7.1
  • Montageafstand (A): 43 mm
  • Asafstand (B): 51 mm
  • Totale hoogte (H): 81 mm
  • Schroefdraadlengte (L1): 41 mm
  • Buigradius (R): R4
  Gegalvaniseerde klemmenAfmetingen van de klemmen
  Fabrikant
  UNITRAILER
  Productcode
  UT005479
  Maat
  M8
  Materiaal
  stal kl.5.8
  Bescherming tegen corrosie
  verzinkt min 8µm
  Totale hoogte
  81 mm
  Draadlengte
  41 mm
  Breedte
  51 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  43 mm
  Diameter van het gladde staafdeel
  fi.7,1 mm
  Promień gięcia
  R4
  Schroefdraaddiameter
  M8
  Inches
  1 1/4"
  Gewicht
  64 g
  pixel