DROMET vierkante klem type C M6 28/55 (3/4")
DROMET vierkante klem type C M6 28/55 (3/4")
DROMET vierkante klem type C M6 28/55 (3/4")
DROMET vierkante klem type C M6 28/55 (3/4")

DROMET vierkante klem type C M6 28/55 (3/4")

 • Gegalvaniseerde klem - duurzaam en betrouwbaar bevestigingselement. Corrosiebestendig en hoge sterkte. Eenvoudige montage en perfecte pasvorm voor verschillende configuraties.
Fabrikant: UNITRAILER
Maat: M6
Materiaal: stal kl.5.8
Bescherming tegen corrosie: verzinkt min 8µm
1,09 €
0,90 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
472 punten.
4.72 punten.

DROMET vierkante klem type C M6 28/55 (3/4")

1,09 €
0,90 € Prijs excl. BTW
  472 punten
  4.72 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Klemtype C M6 x 28 x 55 (3/4")

  Klemmen zijn uiterst nuttige elementen in de constructie die stabiliteit en installatiezekerheid garanderen. Ze worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit van de afwerking en passende technische parameters. Hun gegalvaniseerde coating met een minimale dikte van 8 µm biedt bescherming tegen corrosie, wat vooral belangrijk is voor buitentoepassingen of in agressieve omgevingen. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardig staal uit de klasse 5.8 , wat duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert.

  De afmetingen van type C (vierkante) klemmen zijn nauwkeurig aangepast aan de constructieve behoeften. De schroefdraaddiameter M6 zorgt voor een veilige en stabiele verbinding, en de diameter van het gladde deel van de staaf, 5,2 fi, maakt een nauwkeurige aanpassing aan het gat mogelijk. De montageafstand van 28 mm en de asafstand van 34 mm bieden voldoende ruimte voor de installatie van andere elementen. De totale hoogte van 55 mm en de schroefdraadlengte van 27 mm zijn optimaal afgestemd op de constructievereisten. De buigradius R3 maakt een flexibele aanpassing aan de vorm en opstelling van de constructie mogelijk.

  Klemmen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen , waardoor het betrouwbare en duurzame constructie-elementen zijn. Hun technische eigenschappen, zoals een 8 µm dikke gegalvaniseerde coating , klasse 5.8 staal en passende afmetingen, maken ze een ideale keuze voor een verscheidenheid aan toepassingen. Of ze nu worden gebruikt in de bouw , de automobielsector , de meubelindustrie of waar dan ook, klemmen bieden stabiliteit , betrouwbaarheid en langdurige functionaliteit . Dankzij de nauwkeurige afwerking en duurzame materialen kunnen ze voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende bouwprojecten .

  DIMENSIES:

  • M - Draaddiameter: M6
  • ØD - Diameter van het gladde deel van de staaf: fi.5.2
  • A - Montageafstand: 28 mm
  • B - Asafstand: 34 mm
  • H - Totale hoogte: 55 mm
  • L1 - Draadlengte: 27 mm
  • R - Buigradius: R3

  Fabrikant
  UNITRAILER
  Productcode
  UT005472
  Maat
  M6
  Materiaal
  stal kl.5.8
  Bescherming tegen corrosie
  verzinkt min 8µm
  Totale hoogte
  55 mm
  Draadlengte
  27 mm
  Breedte
  34 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  28 mm
  Diameter van het gladde staafdeel
  fi.5,2 mm
  Promień gięcia
  R3
  Schroefdraaddiameter
  M6
  Inches
  3/4"
  Gewicht
  23 g
  pixel