Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian
Inval naar Moto 1, 2, 3
Inval naar Moto 1, 2, 3
Inval naar Moto 1, 2, 3
Inval naar Moto 1, 2, 3

Inval naar Moto 1, 2, 3

 • De oprit voor motorfietsen maakt het mogelijk om een ​​motorfiets efficiënt en veilig op een aanhanger te plaatsen. Het vergemakkelijkt het effectieve transport van een tweewieler. De oprijplaat past op Moto 1, Moto 2 en Moto 3 motoraanhangers.
Fabrikant: Temared
49,00 €
40,50 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
21336 punten.
213.36 punten.

Inval naar Moto 1, 2, 3

49,00 €
40,50 € Prijs excl. BTW
  21336 punten
  213.36 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Oprit naar moto 1, 2, 3 - De perfecte oplossing voor autoliefhebbers!

  De oprijplaat voor moto 1, 2 en 3 in ons aanbod is ontworpen met autoliefhebbers in gedachten. Hierdoor kunt u uw motor op een veilige en handige manier naar de aanhanger brengen. Of je nu een passie hebt voor sportfietsen of toerfietsen , deze oprijplaat zal een praktisch hulpmiddel voor je zijn.

  De breedte van de motoroprijplaat is 225 mm en garandeert een stabiele ondersteuning van uw motorfiets, waardoor het risico van beweging tijdens het laden wordt geëlimineerd. De oprijplaatlengte van 1550 mm biedt voldoende ruimte voor het gemakkelijk in- en uitstappen van de aanhanger. Dankzij het maximale draagvermogen van 300 kg vervoer je zonder zorgen ook zwaardere motorfietsen.

  Verspil geen tijd aan ingewikkelde en onhandige manieren om uw motorfiets te vervoeren. De oprijplaat past op Moto 1, Moto 2 en Moto 3 motoraanhangers. Dankzij de motorhelling vermijdt u onnodige inspanning en stress die gepaard gaan met het optillen en manoeuvreren van een tweewieler. U rijdt veilig de aanhanger op, parkeert de motor en geniet van een probleemloos transport.

  Fabrikant
  Temared
  Productcode
  UT004309
  pixel