Aanlegring 14.25 H-25 MM, dekoog/zeiloog/vloeroog voor aanhangwagen

Aanlegring 14.25 H-25 MM, dekoog/zeiloog/vloeroog voor aanhangwagen

 • Bevestigingsoog gebruikt voor het monteren en spannen van het dekzeil of net in de aanhanger. Deze kan aan de vloer of aan de zijkant worden bevestigd en kan ook worden gebruikt als riemhaak om de lading die in de aanhanger wordt vervoerd vast te zetten.
Fabrikant: Bozamet
0,62 €
0,51 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
265 punten.
2.65 punten.

Aanlegring 14.25 H-25 MM, dekoog/zeiloog/vloeroog voor aanhangwagen

0,62 €
0,51 € Prijs excl. BTW
  265 punten
  2.65 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  De aanlegring is een onmisbaar onderdeel van autoaanhangers, vooral als deze worden gebruikt voor het vervoeren van verschillende ladingen. De belangrijkste functie ervan is het zorgen voor een stevige en veilige bevestiging van het zeildoek over de lading, wat een belangrijk aspect is bij het transport van goederen. De zeiloog wordt meestal aan de zijkanten van de aanhanger bevestigd en zorgt ervoor dat het afdekzeil gelijkmatig kan worden gespannen om te voorkomen dat de lading tijdens het rijden verschuift.

  Door het zeildoek vast te zetten met behulp van deze dekziel voorkomt u dat de afdekking per ongeluk wegglijdt of beschadigd raakt tijdens het rijden. Deze bescherming is zowel belangrijk voor de veiligheid van de lading als van andere weggebruikers. De bevestigingsoog voor aanhangers is niet alleen een uitrustingselement, maar ook een sleutelfactor die de veiligheid en het gemak van het transporteren van goederen beïnvloedt. Het is de moeite waard om dit model van een gerenommeerde fabrikant te kiezen en regelmatig de staat ervan te controleren om de betrouwbaarheid en veiligheid tijdens elk transport te garanderen.

  Fabrikant
  Bozamet
  Productcode
  UT001284
  Fabrikant
  Bozamet
  Model
  Zeiloog
  Artikelnummer
  14.25
  Hoogte
  25 mm
  Materiaal
  Gegalvaniseerde staal
  pixel