KNOTT

Aantal gevonden artikelen: 122

KNOTT is een bedrijf dat al sinds de jaren 90 op de markt actief is. Het is een fabrikant van wereldberoemde assen voor geremde en ongeremde aanhangers met oploopremmen. Onze KNOTT onderdelencatalogus bevat alle artikelen van deze fabrikant: assen, oploopremmen voor aanhangers, lieren, spatborden, lieren met staalkabel, kielrollen, kogelkoppelingen en aanhangwagennet. In onze winkel kunt u groothandelsbestellingen voor KNOTT-onderdelen plaatsen,elke orderwaardering is individueel. De onderdelen die we aanbieden zijn origineel en komen rechtstreeks van de fabrikant, dus we weten dat ze solide, duurzaam en van de hoogste kwaliteit zijn.

KNOTT

Torsie-as Knott

KNOTT-assen hebben een zeer goede reputatie bij fabrikanten en gebruikers. Ze worden gebruikt door de grootste trailerfabrikanten zoals Martz of Temared. KNOTT-assen en -remmen worden over de hele wereld gebruikt op alle soorten, aanhangers, caravans en boottrailers. Het meest populaire model van de Torsie-as van dit bedrijf is het model KNOTT VG7 die beschikbaar is in onze winkel. Reserveonderdelen van KNOTT kunnen ook worden gebruikt als vervanging voor versleten componenten van oudere gebruikte aanhangers.

 

KNOTT accessoires voor aanhangwagens

KNOTT produceert niet alleen onderdelen maar ook diverse soorten accessoires voor aanhangwagens: enkele of tandem spatborden, schokdempers en rollen. Ze bevatten ook aanhangwagennetten, die perfect zijn voor de bescherming van vervoerde goederen op een aanhanger en voor de bescherming van andere universele dingen. Bovendien omvat ons aanbod vierkante "T" -Kogelkoppelingen van KNOTT. Elk product wordt binnen 24 uur na aankoop verzonden. Binnen 30 dagen heeft u de mogelijkheid om het gekochte artikel zonder opgave van reden te retourneren. Heeft u vragen over een product of kunt u de juiste onderdelen niet vinden, neem dan telefonisch of via chat contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen.

pixel