FT-210 LED-baken
FT-210 LED-baken
FT-210 LED-baken
FT-210 LED-baken
FT-210 LED-baken
FT-210 LED-baken
FT-210 LED-baken
FT-210 LED-baken

FT-210 LED-baken

 • De XA1 directionele lampen zijn efficiënte OSRAM LED's, die zorgen voor uitstekend zicht in moeilijke weersomstandigheden. Ze zijn waterdicht, schokbestendig.
Fabrikant: FRISTOM
22,89 €
18,92 € Prijs excl. BTW
Voeg toe om te vergelijken
Snelle boodschappen 1-Click(zonder registratie)
9745 punten.
97.45 punten.

FT-210 LED-baken

22,89 €
18,92 € Prijs excl. BTW
  9745 punten
  97.45 punten
  Vraag over het product
  Als bovenstaande beschrijving niet voldoende is voor u, stuur ons dan uw vraag over dit product. We zullen proberen om zo snel mogelijk te reageren. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Privacybeleid. Door ze in te dienen, aanvaardt u de inhoud ervan.
  Laat uw mening achter
  Uw score:
  5/5
  Voeg je eigen productfoto toe:

  Richtingsbakens XA1 - veiligheid op de weg

  Uiterst effectieve categorie XA1 directionele bakens, uitgerust met drie zeer efficiënte OSRAM LED's, zorgen voor uitstekend zicht in moeilijke weersomstandigheden, zowel overdag als 's nachts. Dankzij het gebruik van een dubbel lenzensysteem wordt het door de diodes uitgestraalde licht gefocusseerd en in de juiste richting gericht, wat garandeert dat het lichtsignaal zelfs in de meest veeleisende omstandigheden wordt opgemerkt.

  Lichtefficiëntie op een ongekend niveau

  FRISTOM-bakens, zoals de FT-210-serie, zijn in de eerste plaats ontworpen om de verkeersveiligheid te verbeteren en bieden daarom een ​​ongekende lichtefficiëntie . Met behulp van geavanceerde technologie implementeert de lamp verschillende volledig gehomologeerde waarschuwingsflitsen die eenvoudig en aangenaam kunnen worden gewijzigd. Bovendien zijn alle lampen uit de FT-210-serie uitgerust met twee synchronisatiegroepen, die zorgen voor ordelijke en vriendelijke lichtsignalen die door het voertuig worden afgegeven. Bovendien is het synchronisatiesysteem compatibel met de lampen uit de FT-200-serie, waardoor ze met elkaar kunnen worden verbonden.

  Duurzame constructie en veelzijdig gebruik

  De behuizing van de lamp is gemaakt van duurzaam slagvast materiaal en door de verbinding met de lampenkap van polycarbonaat (PC) ontstaat een uiterst duurzaam en duurzaam product, bestand tegen mechanische beschadigingen, trillingen en vocht. Deze kenmerken worden bevestigd door de juiste certificaten. Door de hoge betrouwbaarheid van de lamp, het moderne ontwerp en de compacte constructie wordt dit product veel gebruikt in moderne voertuigen voor speciale doeleinden, zoals het transport van grote ladingen, voertuigen die betrokken zijn bij wegreparaties en bouwwerkzaamheden, hulp bij pech onderweg en vuilniswagens.

  Technische data:

  • 3 OSRAM-LED's
  • Bedrijfsspanningsbereik: 12 - 36V DC
  • Stroomverbruik: 12V/24V/piekwaarde: 0,3A/0,15A
  • Nominaal vermogen: Piek = 4W
  • ECE zwaailamp goedkeuring nr.65 (XA1)
  • Flitsfrequentie: f = 2Hz (enkele, dubbele, driedubbele flits)
  • Elektromagnetische compatibiliteitscertificaat - EMC R10
  • De lamp is volledig waterdicht - IP68
  • Schok- en trillingsbestendige lamp - IK
  • Optimale bedrijfstemperatuur van de lamp: -40 °C tot +55 °C
  • De lamp is elektrisch beveiligd tegen omgekeerde polariteit
  • Aarde - witte draad; PLUS – zwarte kabel; synchronisatie/programmawijziging – gele draad
  Fabrikant
  FRISTOM
  Productcode
  UT005546
  pixel