Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Spansluitingen

Aantal gevonden artikelen: 14

Sloten en sluitingen voor aanhangwagenzijden in een set met een sluiting of afzonderlijk. Uiterst duurzame zijsloten van het merk WINTERHOFF met corrosiebescherming. Grote keuze aan zijsloten voor verschillende soorten aanhangwagens.

zamki do burt

Sloten voor stalen zijpanelen

Sloten voor stalen zijwanden behoren tot de meest gebruikte in aanhangwagens van de meeste Europese fabrikanten, zoals TEMARED, martz, Niewiadow, Neptun, BORO, of Rydwan. Het zijn meestal eenvoudige en sterke constructies die in een set worden verkocht met een bevestigingsmiddel dat op de plank zelf is gemonteerd. Afhankelijk van de vereiste sterkte kunnen sloten klein en goedkoop zijn, of juist groter, sterker en duurder - aangepast aan zware aanhangwagens.

Spansluitingen voor aluminium zijwanden

Sloten voor aluminium zijwanden verschillen in principe niet van die voor stalen zijwanden. Het slot schuift op de sluiting en blokkeert de mogelijkheid om de zijkant te openen. Dit type bordvergrendeling kan echter zowel aan de oppervlakte als verzonken zijn. In onze winkel bieden wij alleen aluminium zijplank sloten aan. Als u niet weet welk zijslot het beste is voor uw aanhangwagen, neem dan contact met ons op en onze specialisten zullen u adviseren welk product u het beste kunt kiezen.

pixel