Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Scharnieren

Aantal gevonden artikelen: 18

Scharnieren van de aanhangwagen, compleet met scharnierbeugels of afzonderlijk. Degelijke scharnieren van STEELPRESS en WINTERHOFF in verschillende modellen die op elke autotrailer passen.

zawiasy do burt przyczepy

Scharnieren voor borden

Scharnieren voor aanhanger zijwanden moeten sterk genoeg zijn om het gewicht van de stalen of aluminium zijwanden te dragen bij het neerlaten en optillen. Hoe zwaarder de zijborden, hoe langer en sterker het scharnier dat eraan bevestigd is, moet zijn om comfortabel lossen en laden mogelijk te maken. Kleinere scharnieren zijn geschikt voor dunne en korte borden die bijvoorbeeld aan de achter- en voorkant opengaan. De grotere zijn geschikt voor zijpanelen op zelfs zeer lange aanhangwagens.

Zijwanden scharnieren

De zijscharnieren moeten zich aan de zijkanten van de aanhangwagen bevinden, maar de scharnierbeugel zelf moet op de structuur van de aanhangwagen worden gemonteerd. Het is ook de moeite waard aandacht te besteden aan dit element, omdat het het vaakst moet worden vervangen in de aanhangwagen. Zowel de beugels als de scharnieren die in onze winkel worden aangeboden zijn gemaakt van zeer duurzaam gegalvaniseerd plaatstaal, wat betekent dat ze niet worden bedreigd door corrosie.
pixel