Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Bevestiging van lading

Aantal gevonden artikelen: 94

Transportbanden met spanner om de lading vast te zetten. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor een autotrailer, een aanhangwagen of als bagageband. Als producent zorgen wij voor de hoogste zorgvuldigheid en duurzaamheid, bevestigd door het GS TUV-certificaat. Een in onze winkel gekochte spanband kan worden gebruikt als transportbeveiliging op internationale routes dankzij de naleving van de Europese norm EN 12195-2. In ons aanbod vindt u spanbanden met een lengte van 3 tot 10 meter en een sterkte van 1 tot 5 ton. Het beveiligen van uw lading met hen is zeer eenvoudig en comfortabel. Wij verkopen onze transportriemen samen met een spanapparaat, waardoor u ze in enkele ogenblikken goed naar beneden kunt trekken.

pasy transportowe

Spanbanden van de producent

Transportbanden voor ladingbeveiliging van een Europese fabrikant met de vereiste goedkeuring. In onze winkel verkopen wij nieuwe transportbanden die in een bepaald kalenderjaar zijn geproduceerd. De vervaldatum van een transportband is afhankelijk van het gebruik ervan en wordt in de wet niet gespecificeerd in het geval van polyester banden. Het is echter de moeite waard om uw transportbanden te verzorgen en vaak genoeg te vervangen om de veiligheid van de getransporteerde lading te garanderen. Blootgesteld aan zware belastingen, blootgesteld aan regen, sneeuw of zeer sterke zon en beschermende objecten met scherpe uiteinden. Riemen moeten in goede staat zijn en zeer sterk zijn om aan de eisen van de taak te voldoen. U vindt zulke riemen in onze winkel. De prijs van de riemen is zeer aantrekkelijk, omdat wij hun directe fabrikant zijn. Voor grotere besparingen bestelt u de hele set in één keer en krijgt u een extra korting.

Spanbanden voor het vastzetten van de lading

De spanbanden voor het vastzetten van de lading moeten voldoen aan de eisen van de lading. Drie zaken zijn het belangrijkst: lengte van de banden, dikte en sterkte. De lengte van de banden moet lang genoeg zijn om de gehele lading te bedekken en de banden aan de bevestigingsbeugels of -haken te bevestigen, zodat ze de goederen op één plaats houden. De breedte van de transportbanden wordt gecombineerd met hun sterkte. Hoe breder de banden, hoe groter hun sterkte. De sterkte van de banden zelf is verdeeld in twee waarden: sterkte op de band en sterkte in de spanning. Het is van groot belang dat deze waarden overeenkomen met de krachten die tijdens het transport op de banden inwerken. Veiligheidsgordels slijten in verschillende mate, afhankelijk van wat ze vastzetten, waarmee rekening moet worden gehouden bij het verwisselen van de gordel.

Spanbanden

Naast de transportband zelf is ook de spanner van cruciaal belang. Het moet worden geselecteerd en afgestemd op de band, waarmee het moet werken en precies dezelfde parameters moet onderhouden. Transportbanden worden meestal verkocht in sets met een spanner, wat het probleem van het matchen van de riem oplost. Riemspanners voor transportbanden moeten robuust en comfortabel in het gebruik zijn. Een goed gevormde, lange handgreep maakt het gemakkelijker om de riemen goed aan te spannen en verkort de tijd voor het vastzetten van de lading. In onze winkel vindt u transportbanden met de meest comfortabele gordelspanners op de markt, die in elke situatie werken.
pixel