Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Tegenstuk

Aantal gevonden artikelen: 6

Tegenstukken aan de zijwanden van de aanhangwagen van gegalvaniseerd staal, verkrijgbaar in verschillende varianten. Tegenstukken gemaakt door gerenommeerde bedrijven STEELPRESS en WINTERHOFF die een bovengemiddelde duurzaamheid garanderen.

Zapinacze do burt przyczepki

Sluitingen voor zijwanden

Met het tegenstuk kunt u een slot aanbrengen en de bevestiging van de zijplank op autotrailers beveiligen. Zij moeten zeer sterk zijn in verband met de verschillende krachten die optreden bij het vervoer van vracht op een aanhangwagen. De kwaliteit ervan is bepalend voor de veiligheid van de vervoerde voorwerpen, die in het geval van te zwakke sluitingen kunnen leiden tot het openbreken van de zijwand.

Tegenstuk

De in onze winkel verkrijgbare tegenstukken zijn de meest populaire en beproefde modellen, die aan verschillende types aanhangwagens zijn aangepast. Ze zijn allemaal beschermd tegen corrosie met een laagje zink, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt in verschillende weersomstandigheden en buiten kunnen worden opgeslagen. Zij zijn vervaardigd uit koolstofstaal van de hoogste kwaliteit, wat een lang en probleemloos gebruik op aanhangwagens garandeert.
pixel