Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Erich Jaeger

Aantal gevonden artikelen: 4

Erich Jaeger is een bedrijf dat produceert elektrische installaties en kabelbomen voor de automobielindustrie. Het is al meer dan een 90 jaar op de markt. De elektrische kabelbomen die onze winkel aanbiedt, passen op de meeste trailers. Wij weten dat u in het volgende aanbod zeker het juiste harnas voor uw autoaanhangwagen zult vinden. De kabelbomen die onze winkel aanbiedt zijn 7 of 13 Polig, zodat iedereen het juiste type voor zijn stopcontact zal kiezen. Als u niet weet welk type elektrisch harnas goed is, bel ons dan. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste product.

Alor

Kabelboom 13 Polig – toepassing

Kabelboom 13 polig is ideaal voor zware aanhangwagens met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van meer dan 750 kg. De installatie van een 13-polige kabelboom biedt ondersteuning voor alle lampen, waaronder achteruitrijlichten. Bovendien kunt u met de 13-polige kabelboom het fietsplatform met de trekhaak verbinden, omdat ze het bovengenoemde achteruitrijlicht hebben. Een bijkomend voordeel van de 13-polige kabelboom is dat deze de parkeersensoren loskoppelt en de richtingaanwijzers van de aanhanger controleert. Aangeboden kabelboom van de fabrikant Erich Jaeger, is een bewezen keuze die de meeste klanten kiezen. Zowel de 7-polige kabelboom als de 13-polige kabelboom bevatten een volledige set elementen voor montage. De set bevat: kabelboom, aanhangermodule, kabelbinders, elektrische snelkoppelingen, aanhangwagenstekkerdoos met pakking, een set bouten en moeren voor montage van de stekkerdoos, trekhaakkogelkap en de nodige montage-instructies.

 

7-polige elektrische kabelboom

De 7-pins elektrische kabelboom heeft ook ontkoppeling van parkeersensoren, maar geen achteruitrijlichten. Het gebruik ervan is bedoeld voor lichte aanhangwagens met MTM 750 kg. De fabrikant Erich Jaeger bevestigt aan elke elektrische kabelboom alle noodzakelijke elementen voor hun installatie. Heeft u vragen over de kabelboom, neem dan contact op met onze vestiging. Wij beantwoorden graag al uw twijfels en helpen u bij het kiezen van de juiste kabelboom. We verzenden elk item binnen 24h vanaf het moment van betalingsbevestiging. Na ontvangst van de zending heeft u recht op 30 dagen termijn de goederen te retourneren.

pixel