Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

ALOR

Aantal gevonden artikelen: 10

Alor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van transportbanden, stroppen en hijsbanden. Het is een geweldige oplossing voor het transporteren en vastzetten van ladingen in verschillende lengtes en laadvermogens. U zult geen probleem hebben om de juiste maat te vinden, want in onze winkel vindt u elke beschikbare maat van deze fabrikant. Alor producten hebben een zeer goede reputatie bij gebruikers in heel Europa.

Alor

Alor hijsbanden voor aanhangwagens

In onze catalogus bieden wij hijsbanden en polyester stroppen Alor. Alle typen voldoen aan de Europese norm EN1492-1: 2000. Bovendien hebben ze GS- en TUV-certificaten,die de kwaliteit van het product garanderen. Om de bescherming te verhogen, zijn ze onderworpen aan speciale goedkeuringen. Hun hoge veiligheidsfactor garandeert dat het product dat wij in ons aanbod hebben, van de hoogste kwaliteit is. In onze catalogus staan hijsbanden in drie verschillende kleuren, die ons informeren over de parameters die eraan zijn toegewezen.


Alor hijsbanden

Hijsbanden Alor Ze worden gebruikt voor transport, voor verschillende soorten materialen die moeten worden vastgebonden om bijvoorbeeld pallets, zware balen of andere zware goederen op te tillen of te verplaatsen. Ze zijn ideaal voor het snel vastpakken van een object zonder de bevestigingspunten. Een goede keuze voor het herladen op bouwplaatsen en in magazijnen. Producten van het gerenommeerde merk Alor zijn van hoge kwaliteit, dus we weten dat het de moeite waard is om erin te investeren.


Hijsbanden Alor

De producent Alor produceert ook polyester stroppen. Als u op zoek bent naar stroppen voor het transport van delicate goederen, dan is dit type stroppen de perfecte keuze. U kunt kiezen tussen groen, violet en geel, die elk een andere dimensie hebben. Elke transactie kan online of via de telefoon worden uitgevoerd. Wij verzenden de gekochte goederen binnen 24 uur. Na ontvangst van het product heeft u 30 dagen de tijd om het te retourneren, zonder opgaaf van reden. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

pixel