Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

TAKLER

Aantal gevonden artikelen: 6

Takler Italiaanse fabrikant van onderdelen en accessoires voor sleepwagens, aanhangwagens, opleggers en bestelwagens. Zoekt u wielkeggen, wighouders of trekhaken, bekijk dan het aanbod hieronder. U vindt zeker de onderdelen die u op dit moment zoekt. Als u problemen heeft met het vinden van de producten die u nodig heeft, neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij binnen enkele dagen de bijpassende onderdelen voor u krijgen!

Takler

Takler watertank en reserveonderdelen

Takler brengt constant nieuwe producten op de markt, dus dankzij onze samenwerking bieden we ook alles wat nieuw en nuttig is. We proberen constant het assortiment van onze producten uit te breiden, zodat elke klant alle onderdelen kan vinden die hij nodig heeft. Momenteel zijn er nieuwe producten beschikbaar montagebeugels voor het monteren van een 30 liter watertank op een aanhanger, sleepwagens en andere bestelwagens.

Het is een product dat niet alleen populair is, maar ook vaak wordt besteld door onze klanten. Takler produceert zijn onderdelen op een eenvoudige manier zodat de montage niet veel tijd kost en voor iedereen mogelijk is. De montagebeugels zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor ze langdurig kunnen worden gebruikt, zonder beschadiging of roest. We bieden ook wielkeg met goedkeuring E53, die voldoet aan de eisen van de DIN 76051-G46-normen van de Europese Unie. Voor wielkeggen van de Takler-fabrikant kunt u een speciale kopen wielkeg houder, kdie u ook in onze winkel vindt.

De exacte afmetingen van wielkeg en hun maximale belasting is te vinden in de beschrijving van het geselecteerde product. Als u een probleem heeft met de selectie van wielkeg houder, neem dan contact met ons op. Het enige dat u hoeft te doen, is ons vertellen welk model van de wielkeg u heeft, en we zullen de juiste wielkeg houder van de fabrikant Takler aanpassen. Alle bestellingen worden binnen 24 uur na het afronden van de transactie verwerkt, dus u hoeft niet lang te wachten op het bestelde product. Na ontvangst van het pakket heeft u 30 dagen om het zonder opgaaf van reden te retourneren. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via internetchat of telefonisch. We zijn hier om te helpen.

pixel