Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Lago

Aantal gevonden artikelen: 4

Het verplaatsen van gereedschap in de cabine van een voertuig, vooral tijdens het rijden, kan een kan gevaarlijk zijn. Om het transport van gereedschappen, transportbanden en andere noodzakelijke onderdelen te makkelijker maken, is het de moeite waard om te investeren in een gereedschapskist van de fabrikant Lago . Dit is een geweldige oplossing die goed werkt voor bussen, aanhangwagens en vrachtwagens. We raden u aan om onze aanbod bekijken van producten die in onze winkel verkrijgbaar zijn.

Lago

Gereedschapskist Lago

Ons aanbod omvat gereedschapskisten met verschillende afmetingen , dus het is geen probleem om ze af te stemmen op uw aanhanger of sleepwagen. Gereedschapskist van de serie Lago Black Dog 750 wordt meestal in onze winkel gekocht. Het wordt gekenmerkt door een zeergoede kwaliteit. Perfect voor het vervoeren van zware goederen. Dankzij het gebruik van waterdichte deksels u kunt er zeker van zijn dat het gereedschap dat u vervoert zijn veilig. Voortaan zijn alle vervoerde spullen beveiligd tegen diefstal dankzij een speciaal slot, waarvan alleen de eigenaar de sleutel heeft. We voegen een reservesleutel toe aan de set, zodat in geval van verlies van de hoofdsleutel toegang tot de doos mogelijk is. In onze winkel bieden we ook handgrepen bedoeld Montageset voor opbergbox, voor elk type doos. U hoeft nergens anders naar te zoeken, in ons aanbod vindt u alle benodigde accessoires.


Gereedschapskist op maat van uw behoeften

Beheer je gereedschapskist zoals is nodig! U kunt dozen vinden met kleinere capaciteit , die ideaal zijn voor het vervoeren van basisgereedschap, en gereedschapskisten met grotere afmetingen . We verzenden elk product de volgende dag nadat de bestelling is geplaatst. Na ontvangst van het pakket heb je 30 dagen retourtermijn.

pixel