Kies uw taal
en land
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Domar

Aantal gevonden artikelen: 22

Domar is een Italiaanse fabrikant van spatborden, spatlappen, accessoires en onderdelen voor aanhangwagens. In onze winkel presenteren wij een ruim assortiment. Onze catalogus systematisch wordt bijgewerkt met nieuwe producten. We bieden momenteel te koop aan enkele spatborden voor 13, 15 en 16 inch wielen in uitvoering tandem. U vindt accessoires zoals spatbordhouders en accessoires voor boottrailers. Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons aanbod en op zoek te gaan naar een geschikt model voor uw aanhanger, tegen aantrekkelijke prijzen!

Domar

Domar spatborden en accessoires

In ons verkoopaanbod vindt u niet alleen spatborden voor aanhangers , maar ook spatborden voor landbouwtrekkers en kielrollen voor een boottrailer. Elk beschikbaar spatbordmodel is gemaakt van een speciaal materiaal dat 100% recyclebaar is. Dankzij het gebruik van polypropyleen zijn de spatborden bestand tegen eventuele beschadigingen. U kunt ze zelf monteren. Installatie is zeer eenvoudig en snel. U vindt deze ook in onze winkel kielrollen voor een boottrailers. Het is een uitstekend product waarmee u uw boot veilig kunt vervoeren. De roller is gemaakt van PVC , dus je kunt hem gemakkelijk aanpassen aan jouw bootmodel. De rollen van DOMAR zijn gemaakt van niet-strepend materiaal - de romp van de boot tijdens transport blijft schoon.In onze winkel vind je ook allerlei accessoires voor boottrailers.

Domar spatborden voor een boottrailer

Als u op zoek bent naar de juiste spatborden voor uw boot , hebben wij de juiste product. Als u Domar spatborden kiest, krijgt u een product dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit, bestand is tegen weersomstandigheden en beschikt met antislip opstap.

De producten die u bij ons koopt, worden binnen 24 uur na de transactie verzonden. Na ontvangst van het pakket heeft u de mogelijkheid om de goederen binnen 30 dagen naar ons te retourneren. Vindt u het product dat u zoekt niet, neem dan contact met ons op via chat of telefoon. Het is mogelijk om een ​​bepaald product binnen 2-3 werkdagen te bestellen!

pixel